Alimente benefice în această perioadă

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Alimente benefice în această perioadă

Alimente benefice în această perioadă – Ce trebuie să mănânci pentru a avea o bună circulație sanguină? Ca urmare a epidemiei de coronavirus, școlile s-au închis, cei mai mulți oameni muncesc de-acasă, întreaga activitate umană s-a suspendat. Toate aceste măsuri au fost luate pentru a evita scenariul răspândirii virusului COVID-19. Așadar, cea mai responsabilă atitudine pe care o putem avea acum este să stăm acasă. Totuși, pentru majoritatea oamenilor, statul acasă înseamnă și statul pe canapea. Pentru ca circulația ta sanguină să nu aibă de suferit, ne-am gândit la câteva alimente și metode care îți pot îmbunătăți fluxul de sânge.

Alimente benefice în această perioadă

Fluxul sanguin redus poate provoca simptome neplăcute, cum ar fi dureri, crampe musculare, amorțeală, probleme digestive și răceală la nivelul mâinilor sau picioarelor. Problemele circulatorii pot fi tratate cu medicamente, însă consumul anumitor alimente poate îmbunătăți, de asemenea, fluxul de sânge. Așadar, alimente benefice în această perioadă, capabile de optimizarea fluxului de sânge, sunt:

  • Ardei Cayenne – Capsaicina, substanța fitochimică responsabilă de picănțimea ardeiului, promovează fluxul de sânge către țesuturi. Cum? Prin scăderea tensiunii arteriale și stimularea eliberării de oxid nitric și a altor vasodilatatoare. Vasodilatatoarele permit sângelui să curgă mai ușor prin vene și artere, prin relaxarea mușchilor mici care se găsesc în pereții vaselor de sânge. Consumul de ardei cayenne este asociat cu creșterea circulației, îmbunătățirea rezistenței vaselor de sânge și reducerea acumulării plăcii în arterele tale.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOG-UL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.