Aventurează-te în bucătărie

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Aventurează-te în bucătărie

Pentru că în perioada rece tendința este să petreci mai mult timp în casă, noi îți propunem să profiți de acest timp și să te aventurezi în bucătărie. Toamna este anotimpul în care trebuie să-ți vitaminizezi corpul și să-ți întărești imunitatea, înaintea sezonului rece. Legumele și fructele de sezon sunt cele mai bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, esențiale pentru sănătatea organismului.

Rețete culinare de toamnă 

Salata de crudități este o salată ușoară și sănătoasă. Rapiditatea cu care se prepară, cât și bogăția în vitamine ar trebui să te convingă. În perioada de toamnă, îți recomandăm salata cu felii de gulie, felii de mere, fenicul, nuci și brânză de capră, ulei de măsline și zeamă de lămâie. Sau orice altă salată de rădăcinoase, căreia îi poți adăuga un dressing cu muștar sau semințe de pin, busuioc și oțet balsamic.

Legumele au o mulţime de nutrienţi şi vitamine și pe baza lor se pot realiza feluri de mâncare uşor de gătit, care te vor umple de vitalitate și îți vor întări sistemul imunitar. Leguminoasele oferă supelor o textură cremoasă, dar şi cantităţi importante de fibre, potasiu şi vitamina K. Combinaţia de proteine şi carbohidraţi îţi furnizează toţi macronutrienţii de care ai nevoie pentru o masă completă. De asemenea, îți recomandăm să îndrăznești mai mult în bucătărie, începând cu depășirea granițelor condimentelor tradiționale ca sarea și piperul și înlocuirea lor cu usturoi, turmeric, chimen sau scorţişoară.

Pentru că un stil de viață dezechilibrat și lipsa unei minime discipline alimentare favorizează apariția insuficienței venoase și, prin urmare, a durerilor de picioare, vă recomandăm Hepathrombinum capsule, care susține funcționarea normală a vaselor de sânge și favorizează restabilirea și menținerea tonusului venos.

 

3 răspunsuri

  1. Marilena Mocanu spune:

    Informatii utile .Pe mine ma ajuta si va multumesc pentru toate informatiile date.Varsta nu este un numar ci o stare de spirit si de sanatate.

  2. […] Aventurează-te în bucătărie! Pentru că în perioada rece tendința este să petreci mai mult timp în casă, noi îți propunem să profiți de acest timp și să te aventurezi în bucatarie. Toamna este anotimpul în care trebuie să-ți vitaminizezi corpul și să-ți întărești imunitatea, înaintea sezonului rece. Legumele și fructele de sezon sunt cele mai bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, esențiale pentru sănătatea organismului. Iar dacă tot ai timp de petrecut în casă, atunci apucă-te de gătit. Pe lângă gustul minunat al preparatelor, te vei bucura şi de un miros plăcut, care te va duce direct cu gândul la sărbătorile ce se apropie. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.