Ce exercitii fizice sa nu faci daca ai semne de boala venoasa?

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Ce exercitii fizice sa nu faci daca ai semne de boala venoasa?

În timp ce exercițiul fizic crește circulația sângelui, ceea ce este bine pentru venele varicoase, există anumite forme de exerciții care pot agrava această problemă.

Daca aveti vene mari, vene răsucite care sunt vizibile sub piele, dureri de picioare si sunteti aproape de varsta mijlocie, aveti sanse sa dezvoltati boala venoasa si sau varice.

Venele varicoase apar în mare parte la nivelul picioarelor, dar pot apărea în alte părți ale corpului și femeile sunt mai afectate decât bărbații.

Exercițiul moderat, în special o gimnastica ușoară care implică picioarele, mărește circulația sângelui. Acest lucru poate îmbunătăți aspectul venelor varicoase și poate preveni formarea de unele noi. Trebuie totuși să se sublinieze că exercițiul nu trebuie să fie prea greu și să fie oprit imediat dacă există vreun disconfort sau durere.

Exersati cu atentie

Nu alergati pe suprafete rigide, asfalt, daca nu aveti incaltamintea adecvata. Se recomanda un jogging blând pe o suprafață mai moale care va reduce stresul articulațiilor și va diminua tensiunea de la nivelul venelor. Purtarea de ciorapi de compresie poate ajuta, de asemenea.

Ridicarea de greutati nu este potrivită pentru venele varicoase, dacă doriți să faceti totusi acest tip de exercitii, faceți mai multe repetări cu greutăți mai ușoare și încercați să vă păstrați picioarele la același nivel sau mai sus decât inima. De asemenea, evitați să va țineți respirația în timp ce vă ridicați.

Alte exerciții care pot exacerba vene varicoase, datorită presiunii abdominale crescute și presiunii ulterioare asupra venelor piciorului, sunt: genoflexiuni, abdomen, fandari, yoga.

Oamenii care suferă de vene varicoase pot fi capabili să îmbunătățească și să reducă probabilitatea de agravare a simptomelor, rămânând activi și începând un program de exerciții cu impact redus cum ar fi înotul sau mersul pe jos. O alta metoda e administrarea de suplimente.

Hepathrombinum

30 de capsule vegetale gastro-rezistente pentru o circulație sangvina sănătoasă! Hepathrombinum susține funcționarea normală a vaselor de sânge, restabilește și menține tonusul vascular, redă funcționalitatea și elasticitatea venelor! De 3 ori pe zi!

 

3 răspunsuri

  1. […] și a dezvoltării venelor varicoase, astfel încât ar trebui să încercați să faceți unele exerciții de picioare la locul de muncă. Exercițiile  recomandate sunt, prin urmare, simple și subtile, astfel […]

  2. […] pentru o senzaţie de amortizare mai mare, încălţămintea sport are o diferenţă de înălţime între călcâi şi degete de 12 mm. Pentru acest Drop, pantofii […]

  3. […] de activitatea fizică pe care o veți considera potrivită stilului dumneavoastră de viață, preferințelor sau […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.