Circulația deficitară

Solutia completa pentru picioare sanatoase

Circulația deficitară

 

Te confrunți cu circulația deficitară? Asta înseamnă că nu ți se oxigenează corect celulele corpului, iar cel mai probabil te simți lipsit de energie. Numai prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase poți ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui în mod natural. Astfel, o minimă disciplină alimentară sau sportul pot fi răspunsul. Schimbările simple în obiceiurile stilului de viață pot avea un impact asupra sănătății.

Metode pentru îmbunătățirea circulației sanguine

Exerciții care durează doar 15-20 de minute pot ajuta circulația și menţine corpul în formă. Ori de câte ori ai timp, fă exerciții, mergi cu bicicleta sau fă jogging. Deși orice activitate fizică este benefică pentru circulație, mersul pe jos este, probabil, cel mai „confortabil” mod al omului modern de a-și îmbunătăți circulația sanguină. Mersul pe jos întărește și relaxează mușchii și stimulează pomparea de sânge.

O hidratare corespunzătoare atrage, implicit, o mai bună funcționare a sângelui. Nivelul de oxigen va crește și organele vor fi mai bine irigate.

Consumă alimente cu vitamina C. Un nivel scăzut de vitamina C duce la îngustarea arterelor de sânge la picioare, intervenind ateroscleroza. De aceea, trebuie să consumi în mod regulat fructe și legume care să conțină vitamina C. Bogate în acid citric sunt lămâile, portocalele, grepfrutul.

De asemenea, mănâncă mai mult usturoi și ardei iute. Consumul acestor alimente reduce colesterolul, curăță arterele și vasele mai mici de sânge și contribuie la mai buna funcționare a întregului sistem circulator. Previne acumularea plăgilor de sânge pe artere și reduce riscul de a suferi de ateroscleroză. Consumat zilnic, usturoiul îmbunătățește în special circulația sângelui în membrele inferioare.

Totodată, nu uita de Hepathrombinum capsule! Ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcționarea defectuoasă a sistemului venos, ca de exemplu, disconfort la nivelul picioarelor. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.