Circulația sangvină deficitară

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Circulația sangvină deficitară

 

Cauzele circulației sangvine deficitare pot fi atât de natură genetică, cât și factori precum anumite condiții medicale, stilul de viață, sedentarismul, fumatul sau lipsa unei discipline alimentare. Problemele la nivelul sistemului circulator prezintă simptome precum: mâini, picioare și urechi reci, nivel scazut de energie, amețeli, dureri de cap, umflături la nivelul mâinilor și picioarelor, vene varicoase, crampe musculare, senzația de mâncărime a pielii.

Trei metode de a îmbunătăți circulația sangvină

Gingko biloba, hibiscus sau tuia sunt plante care ajută la pomparea sângelui către extremități, provoacă vasodilatație la nivelul arterelor, îmbunătățesc circulația sangvină,  protejează sistemul circulator și au efecte benefice asupra mușchiului cardiac.

Adoptă o disciplină alimentară, concretizată printr-un regim bogat în fibre și sărac în grăsimi, cu ajutorul căruia menții sub control nivelul de colesterol. Consumă zilnic fructe și legume, care sunt o sursă de vitamine, minerale, fibre și glucide, esențiale pentru buna funcționare a organismului. De asemenea, consumă alimente ce conțin acizi grași omega 3, fiindcă stimulează circulația sângelui către extremități, mențin în limite normale nivelul colesterolului și reduc durerile articulare ori musculare.

Activitatea fizică previne formarea de depozite de grăsimi, menținându-se astfel rapiditatea fluxului de sânge. Mersul pe jos sau pe bicicletă, înotul sau aerobicul contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cardiovasculare. Ciclismul antrenează intens musculatura picioarelor și tonifică articulațiile întregului organism.

Pentru că o circulație deficitară a sângelui poate provoca o serie de afecțiuni precum hipertensiunea arterială, accidentul vascular, venele varicoase, boala arterială periferică, boli de inimă și de rinichi, vă recomandăm un stil de viață sănătos și echilibrat. Dar nu uitați nici de Hepathrombinum capsule, care susține funcționarea normală a vaselor de sânge, favorizează restabilirea și menținerea tonusului venos și contribuie la ameliorarea simptomelor asociate BVC (picioare grele, umflate, obosite).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.