Circulatie sangvina sanatoasa

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Circulatie sangvina sanatoasa

Rețeta ideală pentru o circulație sangvina sănătoasă

În epocă vitezei, în pragul verii, ne vine tot mai greu să stăm în casă pentru a găti spre a ne asigura de calitatea unui stil alimentar sănătos și natural.

Gătitul este o artă, o îmbinare între tehnologie și știință, cel puțin de la descoperirea focului. Pregătirea alimentelor cu căldură sau foc este o activitate unică pentru oameni. S-ar putea să fi început cu aproximativ 2 milioane de ani în urmă, deși dovezile arheologice nu ajung la mai mult de 1 milion de ani în urmă.

Expansiunea agriculturii, comerțului și transportului între civilizații din diferite regiuni din întreaga lume ne-a oferit diverse rețete pentru că organismul nostru să poată funcționa fericit.

Iată un exemplu de o rețetă ușoară care se recomanda că adjuvant în menținerea sănătătii și a rezistenței sistemului venos.

Nu e nevoie să o prepari tu, însă mai jos ai rețeta!

Hepathrombinum  capsule

Ingrediente necesare

Vitamina C  40 mg

Extract uscat de Ginkgo Biloba (24% flavonoide, 6% lactone terpenice, 5 ppm acid ginkgolic)  7,5 mg

Extract uscat de Centella asiatica (min. 40% total triterpenes)  30 mg

Extract uscat de Hypocastani semen (18-22% aescină) 180 mg

Mod de preparare

Se ia o capsulă- se adaugă pe rând amestecând continuu- 180mg extract de castanet, 30 mg Centella asiatică, 7.5mg de extract uscat de Ginko Biloba și 40 mg de Vitamină C

Se obține un amestec care susține funcționarea normală a vaselor de sânge, restabilește și menține tonusul vascular , redă funcționalitatea și elasticitatea venelor, readuce la valori normale rezistentă și permeabilitatea capilarelor.

Sănătate! Și noroc că există deja de cumpărat capsule vegetale gastro rezistente.3.                     Se pregătește o cantitate mare pentru că Hepathrombinum capsule este sigur pentru utilizare indelungată, se împarte în 3 porții zilnice și se aduce în casă către servire.

 

4 răspunsuri

  1. Dumitru Sorina spune:

    Eu folosesc pastilele si gelul Venostim,vreau sa stiu daca acest produs al dv,edte mai bun,sau mai complex decat cel pe care il am eu si cat costa HEPATHROMBINUM ,pastilele cat si gelul,multumesc frumos astept raspuns.

    • admin spune:

      Buna ziua, nu suntem in masura sa va recomandam sa folositi produsele noastre in detrimentul altor produse. In cazul in care nu sunteti multumita de terapia cu produsele actuale, va recomandam sa consultati un medic .

  2. […] venele care apar de obicei în picioare și pot provoca dureri, umflături sau erupții cutanate. Varicele și venele spider sunt tratabile, dar până la tratament să facem un exercițiu de imaginație, apoi unul de […]

  3. […] escina – are proprietăți antiinflamatoare, antiedematoase, antiexudative; – crește tonusul vascular, crește rezistența peretelui capilar și scade permeabilitatea capilară; – administrată […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.