Cum să îmbunătățești circulația sanguină

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Cum să îmbunătățești circulația sanguină

Cum să îmbunătățești circulația sanguină? Află în continuare, pentru că circulația sanguină dictează buna funcționare a organismului și calitatea întregii vieți. Este greu de crezut, dar în corpul tău există peste 12.000 de kilometri de vase de sânge. Alături de inimă și alți mușchi, alcătuiesc sistemul circulator. Această rețea transportă sânge în fiecare colț al corpului tău. Dar când circulația este slabă, fluxul de sânge este încetinit sau blocat. Când membrele tale nu pot primi suficient sânge, mâinile sau picioarele pot fi reci sau amorțite. Dacă ai pielea deschisă la culoare, picioarele tale ar putea avea o tentă albastră. De asemenea, o circulație slabă îți poate usca pielea, afecta aspectul unghiilor și poate determina căderea părului, în special pe picioare. Află mai multe despre cum poți îmbunătăți circulația sângelui.

Cum să îmbunătățești circulația sanguină

Renunță la tutun – Nicotina dăunează pereților arterelor și îți îngroașă sângele. Dacă fumezi, renunță. Poate fi un proces dificil, dar terapia te pot ajuta.

Controlează-ți tensiunea arterială – Dacă este prea mare, poate provoca arterioscleroză, o afecțiune care îți întărește arterele și poate duce la sufocarea fluxului de sânge. Întreabă medicul despre tensiunea arterială normală pentru vârsta și starea ta de sănătate.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.