Ginkgo Biloba

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Ginkgo Biloba

HEPATHROMBINUM CONȚINE EXTRACT DE GINKGO BILOBA

Extractul de Ginkgo Biloba conține un complex de substanțe cu efecte recunoscute pentru calitățile excepționale de activare a circulației. Conținutul inalt calitativ de Ginkgo Biloba asigură integritatea pereților vasculari datorită acțiunii protectoare și de stabilizare a membranelor celulare de la acest nivel. Ginkgo Biloba reduce permeabilitatea vasculară, menține elasticitatea venelor și are o acțiune antioxidantă de reducere a radicalilor liberi. Este indicat pentru sporirea memoriei si creșterea vigilenței întrucat activează circulația la nivel cerebral.

Efecte: susține circulația cerebrală și periferică atât la nivelul microcirculației cât și al macrocirculației, susține o bună oxigenare și nutriție a celulei nervoase, ajută la menținerea tensiunii arteriale la un nivel normal, susține memoria, efortul intelectual si capacitatea de concentrare, menține integritatea venelor la nivel hemoroidal, susține circulatia periferică, ajută la înlaturarea senzației de mâini și picioare reci.

Recomandat: in circulația deficitară, in cazul dificultăților de concentrare, în tulburări de memorie, pentru reducerea acufenelor, in afectiuni cardiace.

Utilizare tradițională:

Pentru ameliorarea senzației de picioare grele sau a senzației de mâini și picioare reci, cauzate de deficiențe circulatorii minore.

Mecanisme de acțiune:

  • Antioxidant
  • Neuromodulator
  • Antiagregant plachetar
  • Stimulează circulația periferică

 

2 răspunsuri

  1. […] a tensiunii arteriale și senzația de amorțeală a mâinilor și picioarelor.  Dezvoltarea circulației deficitare a sângelui poate fi atât de natură genetică, cât și pe baza unui stil de viață […]

  2. […] Gingko biloba, hibiscus sau tuia sunt plante care ajută la pomparea sângelui către extremități, provoacă vasodilatație la nivelul arterelor, îmbunătățesc circulația sangvină,  protejează sistemul circulator și au efecte benefice asupra mușchiului cardiac. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.