Girls Night Out

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Girls Night Out

 

Nu contează ce zi este astăzi, căci orice zi este bună pentru ieșit în oraș cu fetele. Astăzi vă propun să țintim cât mai sus și să ne îndreptăm atenția către cel mai înalt punct al Bucureștiului – 18 Lounge. Vreți să știți despre ce este vorba? Despre bucuria unei cine cu priveliște, despre gust, arome, texturi și prospețime, despre confort și o vedere uimitoare asupra orașului, despre bucuria de la finalul unei zile reușite, despre tine! Bineînțeles, numele este dat de etajul la care se află acest restaurant..da! etajul 18. Veți fi la propriu cu capul în nori, de unde veți putea admira orizontului orașului, lacul Herastrău și biserica Kiseleff.

Alcoolul și circulația sângelui

Și ce ar fi o astfel de seară fără un pahar de vin roșu. Însă trebuie să ținem cont de cantitatea pe care o consumăm. Suntem conştienţi de faptul că alcoolul, consumat moderat, ne dă o stare euforică, ne provoacă foame sau dureri de cap, dar cam atât. La asta se limitează cunoştinţele noastre, iar din această cauză ignorăm ceea ce se întâmplă de fapt în corpul nostru și provoacă aceste reacții. Chiar şi în cele mai mici doze, alcoolul poate afecta creierul, circulaţia sângelui şi sistemul imunitar. Consumat în doze mici, el asigură o viaţă mai lungă şi o inimă mai puternică. Experţii au estimat că un pahar de alcool este suficient pentru femei şi două sunt de ajuns pentru bărbaţi. Dar în doze mari poate aduce daune permanente asupra organismului nostru.

Ceea ce ne interesează pe noi în mod special este cum afectează alcoolul sistemul nostru circulator. Alcoolul este cunoscut ca fiind un vasodilatator, ceea ce înseamnă că măreşte vasele de sânge, provocând îmbujorarea şi senzaţia de căldură din corp. Prin urmare, dacă îl consumăm în cantități moderate, alcoolul ajută la o mai bună circulatie a sângelui. Mai mult decât atât, vinul roșu, pe lângă faptul că ajută la curățarea sângelui, reduce efectul negativ al fumatului asupra endoteliului – stratul de celule care se alcătuiesc într-o captușeală impotriva fricțiunii vaselor de sânge limfatice și inimă. Știm că fumatul acut afectează în mod semnificativ capacitatea vaselor de sânge de a se relaxa în mod natural și poate duce la apariția insuficiențelor venoase. Poate nu putem organiza zilnic ieșiri care să ne incite la  consumarea unui pahar de vin roșu, dar bine că există Hepathrombinum pentru problemele circulatorii!

Un răspuns

  1. […] alcoolul nu este indicat în lupta cu stratul adipos. Acesta având o valoare calorică foarte mare, are un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.