Încurajarea practicării sportulului

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Încurajarea practicării sportulului

 

Statul pe scaun, în fața ecranului, traductibil prin mișcare puțină și poziție fixă, reprezintă o activitate familiară tot mai multor persoane. În timp, asta poate duce la probleme cu spatele sau alte probleme de sănătate, dacă nu se compensează prin mișcare sau sport.

Beneficiile sportului

Întărește articulațiile de la încheieturi și scade riscul de artrită. Întărește sistemul osos și reduce riscul osteoporozei. Eliberează și reduce stresul. Prin mișcare, scade nivelul de cortizol și crește nivelul de endorfină și serotonină. Endorfina și serotonina sunt principalii responsabili de starea de bine și fericire. Când crește nivelul lor, starea generală este una bună. Când scade prea mult nivelul lor, apar anxietatea, stresul și emoțiile negative.

Practicarea unui sport ȋmbunătățește nivelul de odihnă generală al organismului. Studiile efectuate au arătat că persoanele care fac mișcare de minim 3-4 ori pe săptămână au parte de un somn mai bun și se odihnesc mai bine. Sportul ȋmbunătățește circulația sângelui și oxigenarea sa. Prin exerciții fizice scade presiunea sângelui și se întărește inima. Ca urmare, inima va funcționa cu mai puțin efort și va menține presiunea sângelui la un nivel normal.

Deși omul modern crede că are motive pentru a amâna practicarea unui sport, fiind prea obosit după orele petrecute la birou, noi încurajăm sportul sau orice fel de activitate fizică.

În lupta pentru o circulație sangvină mai bună se alătură și Hepathrombinum, care susține funcționarea normală a vaselor de sânge, favorizează restabilirea și menținerea tonusului venos și contribuie la ameliorarea simptomelor asociate BVC (picioare grele, umflate, obosite).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.