Masa de Crăciun

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Masa de Crăciun

 

Ne este cunoscut tuturor faptul că masa de Crăciun este abundentă în calorii. Mâncarea tradițională românească specific Sărbătorii Crăciunului este, în general, grasă. Nu lipsesc nici dulciurile de pe masa festivă. Alimentele bogate în grăsimi sunt greu de digerat și produc discomfort abdominal. Recomandarea noastră nu constă în remedii pentru combaterea senzației de disconfort și greutate după masă, ci, în primă instanță, în evitarea acestei situații.

Te sfătuim cum să îți menții sănătatea în această perioadă

Moderația este unul din pașii care te ajută să treci mai ușor prin aceste sărbători. Alege o farfurie de mici dimensiuni, pentru a părea mai multă mâncare și a-ți da senzația de sațietate. De asemenea, completează fiecare fel de mâncare cu multe legume. Poți apela la acest truc la fiecare masă festivă, asigurându-te că ai întotdeauna legume sau salate, în farfurie.

Hidratează-te corespunzător! Indiferent că e vară sau mijlocul iernii, apa rămâne la fel de importantă. Nu uita să bei cel puțin 2 litri de lichide în fiecare zi. Pe lângă faptul că are efecte benefice pentru întregul organism, apa reduce și apetitul.

O plimbare scurtă, după masă, poate ajuta digestia, iar corpul mai poate scăpa de depozitele de grăsime. Încearcă să nu îți petreci timpul numai în casă. Profită de zilele libere ca să te odihnești și să faci ceea ce-ți place. Nu uita să faci și mișcare.

Dacă întâmpini probleme la nivelul circulației periferice, poate ai stat prea mult jos, fără să faci mișcare. Nu uita de Hepathrombinum capsule. Acesta ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este util persoanelor care resimt disconfort la nivelul picioarelor. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Tu ce trucuri folosești pentru a te bucura de Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.