Noiembrie, ultima lună de liniște dinaintea sărbătorilor

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Noiembrie, ultima lună de liniște dinaintea sărbătorilor

 

Așa cum toamna este singurul anotimp în care te poți bucura de explozia de culori a vegetației, noiembrie poate reprezenta luna în care îți poți ușura viața, sau, mai precis, „viața din luna decembrie”. Iată câteva activități pe care ți le propunem în luna noiembrie, ultima lună de iniște dinaintea sărbătorilor.

Lucruri de făcut în luna noiembrie

Profită de liniștea dinaintea sărbătorilor și apucă-te de curățenie. Astfel, îți vei reduce sarcinile din perioada care urmează. Încearcă să depozitezi lucrurile care sunt la vedere, pentru a crea mai mult spațiu. Când intri într-o cameră ce pare aerisită, spaţioasă, ai o senzație de relaxare. De asemenea, antrenează-ți întreaga familie în această activitate; însărcinează fiecare membru al familiei tale cu activități specifice.

Pentru că dezavantajele lunii decembrie sunt mărirea prețurilor și febra cumpărăturilor, concretizată prin aglomerația din magazine și trafic, ai putea începe cumpărăturile. Gândeşte-te ce cadouri ai de luat şi mergi de acum la cumpărături, pentru că vei economisi şi timp şi bani. De asemenea, îți recomandăm să treci prin mai multe filtre fiecare obiect cumpărat, întrucât să îndeplinească atât criteriul utilitar, cât și estetic.

Aventurează-te în bucătărie! Pentru că în perioada rece tendința este să petreci mai mult timp în casă, noi îți propunem să profiți de acest timp și să te aventurezi în bucatarie. Toamna este anotimpul în care trebuie să-ți vitaminizezi corpul și să-ți întărești imunitatea, înaintea sezonului rece. Legumele și fructele de sezon sunt cele mai bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, esențiale pentru sănătatea organismului. Iar dacă tot ai timp de petrecut în casă, atunci apucă-te de gătit. Pe lângă gustul minunat al preparatelor, te vei bucura şi de un miros plăcut, care te va duce direct cu gândul la sărbătorile ce se apropie.

Pentru a trece mai ușor peste perioada rece și, implicit, peste activitățile pe care le presupune, nu uita de Hepathrombinum® capsule. Ajută la restabilirea şi menţinerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcţionalitatea şi elasticitatea. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcţionarea defectuoasă a sistemului venos, ca de exemplu, disconfort la nivelul picioarelor. În plus, este sigur pentru utilizare ȋndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant ȋn menţinerea sănătăţii şi a rezistenţei sistemului venos.

 

2 răspunsuri

  1. Ianoș Angelics spune:

    Am varice. Nu circula sângele cum trebuie am și ulcer varicos

    • admin spune:

      Bună ziua! Hepathrombinum ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcţionalitatea şi elasticitatea. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcţionarea defectuoasă a sistemului venos, ca de exemplu discomfort la nivelul picioarelor, și este recomandat ca adjuvant ȋn menţinerea sănătăţii şi a rezistenţei sistemului venos. Dacă afecțiunea venoasă se află într-un stadiu avansat, vă recomandăm să consultați un medic specialist. O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.