Picioare sănătoase și frumoase

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Picioare sănătoase și frumoase

 

Mersul pe jos reprezintă cel mai natural mod de a efectua mișcare; este o activitate cu impact redus, care ajută la creșterea ritmului cardiac și, implicit, la îmbunătățirea circulației sanguine. Însă, deși ne folosim zilnic picioarele la mers, nu este suficient pentru a le menține frumoase și tonifiate.

Cum menții sănătatea și frumusețea picioarelor

Așa cum probabil bănuiai, sportul este răspunsul. Începe să practici orice fel de activitate fizică cât mai devreme posibil. O activitate fizică mai intensă la tinerețe, de exemplu practicarea ciclismului, înotului sau alergarea, este foarte importantă pentru un corp și creier mai sănătos 20 de ani mai târziu, sistemul cardiovascular fiind mai sănătos la persoanele care au fost mai active și au făcut mai multă mișcare în tinerețe.

Îngrijește-ți pielea. Varicele, pe lângă faptul că au un aspect inestetic, netratate la timp pot duce la probleme mai grave, cum ar fi ulcerul de gambă. Combaterea lor se poate face sub mai multe forme: schimbarea stilului de viață, utilizarea unui unguent cu heparină sau tratament medicamentos.

Masajul este, de asemenea, un „tratament” eficace în menținerea sănătății și frumuseții picioarelor. Masajul contribuie la o mai bună funcționare sanguină și diminuează celulita.

În mod cert, sportul funcționează numai împreună cu o alimentație sănătoasă. Totodată, nu uita de Hepathrombinum capsule! Ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcționarea defectuoasă a sistemului venos, ca de exemplu, disconfort la nivelul picioarelor. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Tu cum îți menții picioarele sănătoase și frumoase?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.