Despre Hepathrombinum

Solutia completa pentru picioare sanatoase

Beneficiile Hapathrombinum

Hypocastani semen

Indicații terapeutice: Insuficiență venoasă; Hemoroizi; Edeme postoperatorii Principalul ingredient activ al extractului de castane este aescina. Mai conține bioflavonoide, proantocianidine și phytosterol.

Efecte: * Extractul de castan sălbatic are o activitate VENOTONICĂ. * Efectul ANTIINFLAMATOR se datorează acțiunii de inhibiție a lipo-oxigenazei   manifestată de esculină. * Acțiunea ANTIEDEMATOASĂ a fost documentată experimental. Administrarea extractului este asociată cu: *Reducerea volumului și circumferinței gambei și gleznei, *Reducerea senzației de durere de picioare, *Reducerea iritației pielii, *Reducerea senzației de oboseala si tensiune din picioare.
Ginkgo biloba

Utilizare tradițională:Pentru ameliorarea senzației de picioare grele sau a senzației de mâini și picioare reci, cauzate de deficiențe circulatorii minore.

Mecanisme de acțiune: *Antioxidant, *Neuromodulator, *Antiagregant plachetar, *Stimulează circulația periferică

Centella Asiatica

– Centella asiatica ( Gotu Kola) este folosita de peste 3.000 de ani in medicina traditionala ayurvedica – Evidente stiintifice in tratamentul BVC documentate de monografiile publicate de EMA (European Medicine Agency), cum ar fi: – Îmbunatateste permeabilitatea capilara si microcirculatia – Reduce edemul de la nivelul gambelor – efect antiimflamator – Reduce hipertensiunea venoasa – Amelioreaza simptomele asociate cu BVC (picioare grele, umflate, obosite etc) – Stimuleaza sinteza de colagen – reface peretele vascular

Vitamina C

Stimuleaza sinteza de colagen Reface peretele vascular Potentiator al efectelor Escinei si Centella Asiatica

Administrare

Afla mai multe despre Hepathrombinum, beneficiile sale, cum se utilizeaza, ce contine si cum este recomandat sa avem grija de picioarele noastre. Viziteaza Blogul