Reguli de aur pentru picioare sănătoase

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Reguli de aur pentru picioare sănătoase

 Cum să faci să ai picioare perfecte?

 Orice persoană își dorește să ajungă la nivelul ei maxim în ceea ce privește frumusețea și sănătatea picioarelor. Acum că este vară, cu atât mai mult, sunt la vedere, și pe lângă partea legată de sănătate, ești preocupat și de partea de estetică. Garantat, poți atinge nivelul maxim, dacă respecți următoarele:

  1.  Nu te răni te rog

 Mai întâi de toate, trebuie să fii atent să nu te rănesti. Nu ți-ar plăcea tăieturi și cicatrici pe fată. În mod similar, trebuie să te asiguri că și picioarele tale sunt protejate. Orice lovitură la picioare formează cicatrici și semne. Dacă deja ai, încearcă o cremă bună care să ajute la o vindecare mai rapidă.

  1.  Vene, varice

 Chiar daca le ai, chiar dacă ești într-o fază incipientă, chiar dacă nu le ai, dar prezinți simptome de boală venoasă, folosește cu încredere un adjuvant natural. Administrarea de Hepathrombinum este asociată cu reducerea volumului și circumferinței gambei și gleznei, reducerea senzației de durere de picioare, reducerea iritației pielii, reducerea senzației de oboseală și tensiune din picioare.

  1.  Genunchi cu piele închisă la culoare

 Dacă ai genunchii întunecați, înseamnă că există o acumulare de piele moartă. Sunt disponibile diferite remedii pentru a deschide culoarea pielii. Încerca să folosesti amestec de lămaie, miere și scorțișoară- masând zona- făcând în același timp și exfoliere și hidratare.

  1.  Bronzul

 Un bronz sănătos face că orice picior să arate mai frumos. Dacă nu ai timp să stai la soare, alege o cremă bronzanta pentru același effect.

  1.  Pedichiură

 Vizitează un salon bun pentru o pedichiură din când în când. O dată pe lună ar putea face minuni. Poți, de asemenea, să o faci singur cu câteva produse bune acasă.

 

Un răspuns

  1. […] Problema estetică nu este partea cea mai importantă a bolii varicoase. Atunci când devin vizibile venele de la nivelul membrelor inferioare, ar trebui să se adresăm unui specialist pentru efectuarea obligatorie a unei ecografii Doppler venoase. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.