Restaurantul – încântare nu numai a papilelor gustative, ci și a privirii

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Restaurantul – încântare nu numai a papilelor gustative, ci și a privirii

 

Nu v-ar plăcea ca, atunci când nu gătiți acasă, restaurantul pe care îl alegeți să vă încânte nu numai papilele gustative, ci și privirea? Sau să vă beți cafeaua într-o cafenea modernă, lua prânzul într-un local cu specific românesc sau ieși la cină într-unul din skybarurile Bucureștiului? În rândurile următoare vă prezentăm trei restaurante care merită vizitate.

O selecție de 3 restaurante frumoase din București

Allhambra a fost primul restaurant din România deschis deasupra blocurilor, în urmă cu 20 de ani. Situat la etajul 10, pe Splaiul Unirii, vizavi de Camera de Comerț, acesta este cel mai bun loc dacă vrei să te bucuri de o priveliște asupra Casei Poporului. Meniul restaurantului este variat, cuprinzând mai multe bucătării, între care italienească, românească, urbană, internațională. În mod similar, variază și în design, toate cele trei săli ale restaurantului abordând estetici diferite.

Linea / Closer to The Moon este noul rooftop bar din centrul Bucureștiului. Bucătăria acestui restaurant aplică o politică self-service: odată depusă comanda, fiecare oaspete primește un pager care îl anunță când mâncarea este gata și poate fi ridicată de la barul bucătăriei. Meniul nu este unul foarte complex, constând în burgeri, cărnuri afumate, cartofi prăjiți și salate. Ce este spectaculos la acest restaurant este design-ul „iglu” al meselor pentru perioada rece. Mesele au un sistem de încălzire, așa că puteți renunța la haină, fular sau mânuși în interior.

La Finca by Alioli este un restaurant ideal pentru o cină romantică. Atât amplasarea, cât și design-ul contribuie la crearea cadrului perfect pentru o atmosferă intimă. Luminile conferă un efect feeric, de sărbătoare, iar grădina este spectaculoasă. La Finca by Alioli are bucătărie spaniolă, așadar, vă puteți bucura de vinuri și preparate speciale, tipic spaniole, proaspete și gustoase.

Indiferent de restaurantul ales, recomandarea noastră este să fiți selectiv în privința alimentației. Totodată, nu uitați de Hepathrombinum capsule, care ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Tu ce restaurant preferat ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.