Teatrul, o formă utilă și plăcută de petrecere a timpului liber

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Teatrul, o formă utilă și plăcută de petrecere a timpului liber

 

Teatrul este modelul estetic care întrunește toate artele: muzică, dans, literatură, artele vizuale, tocmai de aceea este un mod plăcut de petrecere a timpului liber. În rândurile următoare, vă recomandăm 3 piese de teatru, care funcționează ca 3 poveşti şi o întâlnire ca o şedinţă terapeutică, unde singurul psiholog este teatrul.

Va invitam să vedeți 3 piese la Teatrul Național București,  în decembrie

Do You Love Me? 4 decembrie, ora 19:00, Sala Mică

Un horror romantic. Musical. Un spectacol deschis, abordând mai multe stiluri artistice, despre relația dintre dragoste și moarte, despre relația dintre literatură și muzică și reinterpretarea ei în contemporaneitate.

Război, 7 decembrie, ora 19:00, Sala Mică

Lars Noren descrie tabloul unui sfârșit de război, fără a preciza timpul sau locul, făcând auzite ecouri ale războaielor mai îndepărtate, dar și al celor recent încheiate, sau al celor care se întâmplă acum lângă noi.

(D)efectul Placebo, 8 decembrie, ora 20:00, Sala Mică

Un spectacol viu, antrenant, provocator, despre artificialul lumii în care trăim, despre singurătatea provocată de comunicarea în exces, despre omenescul din noi şi pericolul tehnologizării.

Teatrul trezește în noi sensul propriei noastre existențe, astfel că pe parcursul celor 2 ore de spectacol stăm nemișcați și urmărim cu interes acțiunea. În timpul petrecut pe scaun, fără pauză, circulația sanguină poate avea de suferit și este recomandat să folosiți Hepathrombinum capsule, deoarece ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le astfel funcționalitatea și elasticitatea.

Este util persoanelor care resimt neplăceri si disconfort la nivelul picioarelor. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Tu ce piesă de teatru ai văzut recent?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.