Tenisul, între distracție și sănătate

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Tenisul, între distracție și sănătate

 

Originar din Anglia, la sfârșitul secolului al XIX-lea, tenisul s-a răspândit mai întâi în lumea engleză, în special la persoanele bogate din clasele superioare. Tenisul este acum un sport olimpic și este jucat indiferent de bani sau de vârstă, în multe țări de pe glob. În mod remarcabil, în afara adoptării sistemului „Tiebreaker”, regulile sale au rămas neschimbate din 1890.

Beneficiile tenisului

Beneficii mentale:

Autodisciplina. Vei învăța cum să-ți controlezi emoțiile și nervii, făcându-te un mai bun cunoscător al propriului organism și al propriilor reacții.

Beneficii emoționale:

Sportivitatea: Tenisul este, prin definiție, un sport dominat de fair-play. El promovează valori precum buna conduită, respectul sau empatia. De asemenea, tenisul ne ajută să fim mai toleranți și mai inventivi atunci când trebuie să înfruntăm anumite tipuri de caractere. De aici poți deprinde valori precum colaborarea, prietenia, competitivitatea.

Beneficii fizice:

Menținerea unui corp sănătos și plin de energie. Tenisul ne ajută să ne menținem sănătoși și în formă. Printre avantajele practicării acestui sport, enumerăm: păstrarea tensiunii arteriale la un nivel bun și foarte bun, creșterea capacității inimii de a pompa sânge, creșterea capacității pulmonare sau menținerea colesterolului la un nivel normal.

Pentru o circulație sanguină mai bună, nu uita nici de Hepathrombinum capsule. Ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este util persoanelor care resimt neplăceri determinate de funcționarea defectuoasă a sistemului venos, ca de exemplu, disconfort la nivelul picioarelor. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și a rezistenței sistemului venos.

Ție ce sport îți place să practici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.