The color run

Soluția completă pentru picioare sănătoase

The color run

 

Pentru că ținta articolelor noastre este să te pun la curent cu tot ceea ce înseamnă picioare frumoase și sănătoase, astăzi vom vorbi despre cel mai cool eveniment sportiv: THE COLOR RUN. Cunoscută și drept ”Happiest 5km on the Planet”, The  color run este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Această cursă nu ține cont de timpii de alergare, ci de distracția nebună prin care mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Ceea ce este cu adevărat important este să nu uiți că atunci când participi la The Color Run, o faci pentru tine, dar și pentru alții din România! În octombrie, rozul este mai mult decât o culoare. Este culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân! The Color Run Hero Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super-eroine învingând cancerul.

Beneficiile alergatului

Cu fiecare minut în plus pe care îl  alergăm, inima noastră devine tot mai puternică. Se spune că alergatul este cel mai mare inamic al kilogramelor în plus – nici abdomenele nu le sperie atât de tare cum o face alergatul.

Bineînțeles nu putem să nu precizăm faptul că alergatul regulat previne și osteoporoza. Studiile arată că alergătorii au un risc mai scăzut de boli cardiovasculare, infarct şi diabet. Riscurile de cancer, în special de colon, sân, endometru şi plămâni, sunt şi ele mai mici. Alergatul ajută la creșterea imunitatății pentru a lupta cu răcelile şi cu alte virusuri (bine de știut, căci se apropie sezonul rece) si creste in mod indirect colesterolul bun (HDL-colesterol)

Ce este mai bun am lăsat la sfârșit: longevitatea. Însă pentru a atinge acest țel trebuie să aveţi grijă să respectaţi nişte reguli de bună înţelegere a joggingul: pantofii speciali pentru alergat, alimentația, care să nu vă ingreuneze programul sportiv, și nu în ultimul rând, administrarea de Hepathrombinum capsule pentru a menține sănătatea circulatorie a picioarelor dumneavoastră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.