Vacanțe de vis

Soluția completă pentru picioare sănătoase

Vacanțe de vis

 

A venit toamna, însă noi nu ne lăsăm greu. Încă este sezon de vacanțe. Vacanțele sunt adevarate desfătări pentru suflet și trup și fiecare dintre noi are nevoie din când în când de puțină relaxare și răsfăț. Un sejur într-o destinație de vis este exact ceea ne trebuie pentru a ne desprinde de agitația orașului. Întâi de toate, trebuie să te hotărăști dacă vrei o vacanță de stat toată ziua la soare (să ne bronzăm frumoasele picioare) sau vrei să străbați străzile în lung și în lat pentru a vizita cele mai interesante atracții turistice. Oricum ar fi, vă propun să trecem în revistă top 3 locuri în care trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață.

Top 3 locuri de vizitat toamna aceasta

  1. Barcelona, Spania

O plimbare pe tărâmul lui Antoni Gaudi merită din plin onoarea unui city-break, toamna aceasta. Trebuie să îți pui picioarele la treabă să ajungă la cât mai multe dintre locurile unde Gaudi și-a lăsat amprenta: Sagrada Familia, Casa Batllo, Parcul și Palatul Guell sau Cascada fântână din parcul La Ciutadella.  Dar oricât de puțin timp ai avea, nu uita să iei o gustare în Mercado de la Boquería..sau mai multe.

  1. Thessaloniki, Grecia

Daca ești pasionat de antichitate, cu siguranță acesta este locul în care trebuie să ajungi. Aici îți petreci vacanța explorând rămășițele timpurilor trecute, delectându-te cu cele mai generoase porții de mâncare din capitala culinară a țării și savurând cocktailuri pe malul apei. La final de zi, îndreaptă-te către apropiatul Halkidiki pentru plaje cu nisip fin, auriu, și mare turcoaz sau așteaptă apusul și alătură-te petrecăreților care călătoresc cu rucsacul în spate pentru o noapte sălbatică de dans.

3. Tunis, Tunisia

Zic să ne îndreptăm atenția și către o altă parte a lumii. Tunis este unul dintre cele mai incitante locuri din nordul Africii. Copacii de eucalipt aliniați de-a lungul bulevardelor din Nouvelle Ville dau orașului o notă europeană și contemporană, pe când vechea Cartagină îți va permite o călătorie înapoi în timp. Una dintre atracțiile acestui oraș, pe care nu trebuie să o ratezi, este Muzeul Bardo, ce prezintă lumii cea mai frumoasă colecție de picturi murale și mozaic, datând încă din timpurile romane. Și nu în ultimul rând, trebuie să vizitați bazarul protejat de UNESCO, Medina, precum și multe alte piețe care reprezintă un acces către latura tradițională a capitalei tunisiene.

În cele din urmă, trebuie doar să te asiguri că nu-ți lipsesc entuziasmul și buna dispoziție și că ai împachetat în bagaj toate lucrurile de care vei avea nevoie, inclusiv Hepathrombinum pentru a rezista la drumuri lungi.

Un răspuns

  1. […] Pentru că articolele noastre sunt adresate sănătății picioarelor și cum le putem menține frumoase, astăzi vom vorbi în ce constă o călătorie în toată Europa. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.